University of Pécs logo UP Feit
Marcel Breuer Doctoral School of Architecture
University of Pécs
Faculty of Engineering and Information Technology

  1. MIK
  2. News

Polgármesteri ösztöndíj a 2012/2013. tanévben

Pécs Város Polgármestere pályázatot hirdet Polgármesteri ösztöndíjra a 2012/2013. tanévben felsőoktatási intézményekbe teljes idejű, nappali tagozatos képzésre beiratkozott pécsi állandó lakhelyű, magyar állampolgárságú, vagy Pécs valamely testvérvárosában állandó lakhellyel rendelkező, magyar nemzetiségű hallgatók számára.

Szabadtéri beton bútor, vagy bútorcsalád - Hallgatói ötletpályázat

A pályázat célja egy szabadtéri beton bútor, vagy bútorcsalád megtervezése, majd annakegy következő szakaszban történő megvalósítása. A feladat érdekessége, hogy a kiíró nemcsak a formára, hanem annak megvalósításához szükséges zsaluzatra is kíváncsi. A betonanyagának, minőségének meghatározása a pályázati szakaszban nem szükséges, deopcionálisan csatolható ezzel kapcsolatos információ is.

Össztűz - Lobbantsd lángra a fantáziádat!

A Budapesti Kommunikációs Főiskola köztéri művészeti pályázatot hirdet, amelyen művészeti és műszaki felsőoktatási intézmények hallgatói vehetnek részt. A pályázat célja, hogy olyan kortárs művek számára teremtsen felületet, melyek valamilyen módon a tűz-tematikához kapcsolódnak. A műveket nagyszabású piknik és kiállítás keretében mutatják majd be a nyilvánosságnak.

Szobrászat és geometria

A tavaly tavaszi félév gyakorlatát követve az ábrázoló geometria oktatás anyagát kiegészítő és szemléletet bővítő előadásokat szervezünk, illetve ilyenekre szeretnénk felhívni minden matematikát, geometriát oktató és hallgató kolléga figyelmét.
A PTE Alapítvány pályázati felhívása

A PTE Alapítvány pályázati felhívása

Pályázati felhívásA Pécsi Tudományegyetem Alapítvány az alapító okiratában megfogalmazott célkitűzéseknek megfelelően a PTE szakmai tevékenységének fejlesztése és korszerűsítése, valamint a kiemelkedő szakmai eredményeket felmutató oktatók, kutatók, hallgatók és egyetemi munkatársak támogatása céljából a személyi jövedelemadó 1 %-ának felajánlásából és magánszemélyek egyéb adományaiból származó, 2010. évi bevételének felhasználására az alábbi pályázati felhívást teszi közzé.