Pécsi Tudományegyetem logo PTE Műszaki és Informatikai Kar
Breuer Marcell Doktori Iskola
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

Gyémánt díjas az IWASTHR rendezvény platform

 4. Irány a PTE! Kultúrfeszt! IWASTHR rendezvény platformja Marketing Gyémánt Díjat kapott a Magyar Marketing Szövetség döntése alapján február elején.   

„Az élő rendezvény hatékony lebonyolítása érdekében szükség volt egy platformra, ahol egységesen lehet kezelni a regisztrációkat és programbeosztásokat, az azokon belüli további jelentkezéseket” – osztja meg dr. Hegedüs Réka, a PTE Kapcsolati Igazgatóság Hazai Beiskolázási Marketing Iroda vezetője. Hozzáteszi: „Így született meg a PTE MIK fejlesztésében az iWASTHR platform felhő alapú szolgáltatásrendszer, melyhez tartozik telefonos applikáció, mind Android, mint IOS operációs rendszerre, valamint böngészőből elérhető regisztrációs és tájékoztató felület.”

Az applikáció megkönnyíti a látogatók érdeklődésének nyomon követését és pontos statisztikát ad tevékenységeikről, a résztvevők pedig magabiztosan élvezhetik a különböző programokat a telefonos applikáció segítségével, valamint a rendezvény látogatásának személyes naplóját igazolásként letölthetik saját maguk számára.

További részletek: 
https://univpecs.com/egyetemi_elet/3_gyemant_es_meg_egy_kis_csillogas

/Fotó: Csortos Szabolcs, UNIV Pécs/