Pécsi Tudományegyetem logo PTE Műszaki és Informatikai Kar
Breuer Marcell Doktori Iskola
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

OFFROAD ARCHITECTURE - summer academy

Figyelem! Meghosszabbított jelentkezés! Új határidõ: 2013.06.27. csütörtök 10:00

nemzetközi hallgatói workshop, Graz, Ausztria, 2013.09.23-10.04.

Az ’Offroad architecture’ c. Erasmus intenzív program helyszíne Graz Ausztriában. A nyári egyetemen a résztvevő hallgatók feladata, hogy egy elhagyatott barnamezős területre készítsenek olyan fejlesztési javaslatot, amely mind az építészeti koncepció, mind a költségek szempontjából megvalósítható. A tervezett bekerülési költség előre meghatározásra kerül majd. A workshop keretében hat ország építész hallgatói fognak együtt gondolkodni a lehetséges fejlesztési javaslatokon.

KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

A felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény 104. § (5) bekezdése, valamint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet , illetve a Pécsi Tudományegyetem SzMSz 6. számú melléklete, azaz a PTE térítési és juttatási szabályzata 17.§ alapján a 2013/2014-es tanévre.

Beadási határidő: 2013. július 4.
Beadás helye: TO ügyfélszolgálat

KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT

A köztársasági ösztöndíjra pályázhatnak a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos alapképzésben, egységes osztatlan képzésben, mesterképzésben részt vevő hallgatói két félévben (egy tanévnek megfelelő oktatási időszak) legalább 55 kreditpont összegyűjtése után.

Beadási határidő: 2013. július 4.

Dokumentumok:

Teljes Kiírás-->>

Pályázati űrlap-->>

Kari Rangsor-->>


A pályázat a „Pályázati lap” kitöltésével; az intézményi értékeléssel és érvényesítéssel együtt érvényes. (Pályázati lap a HÖK Szolgáltató Irodán és a TO Ügyfélszolgálaton szerezhető be.)

DJKB Fogadóidő

2013.05.28. (kedd) a DJKB fogadóideje ELMARAD.

Megértéseteket Köszönjük!

Kosármeccset közvetítettek televíziós hallgatóink

Televízióműsor-gyártó felsőfokú szakképzésünk végzős hallgatói szakmai gyakorlatuk keretében négy kamerás, élő közvetítést készítettek a PVSK Pannon Power NBI-es férfi korsárlabda csapat hazai mérkőzéséről. A fiatalok terepszemle után előkészítették a produkciót, legyártották, majd utómunkálták. A közvetítés lebonyolítása igazi csapatmunka volt!

(További képek láthatók a címre kattintva.) 

FELVÉTELI IDŐPONTOK

Alapképzésben, osztatlan képzésben, mesterképzésben meghirdetett szakok