Pécsi Tudományegyetem logo PTE Műszaki és Informatikai Kar
Breuer Marcell Doktori Iskola
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

  1. MIK
  2. Hírek

Éld ki a kreativitásod!

Ismét nagyszerű lehetőség nyílik, hogy a hallgatók megmutassák tehetségüket! A Zalakerámia és a Magyar Kerámia Szövetség lakberendezői versenyt hirdet tanulók (építész, belső építész, lakberendező, designer szakokon tanulók) és végzett szakemberek részére.

Műszaki ügyintéző

Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. • (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Dombóvári Közös Önkormányzati Hivatal műszaki ügyintéző munkakör betöltésére.

A mérnöknap nagyberuházásokról, tervezői lehetőségekről szólt

Ezúttal a PTE Műszaki és Informatikai Kar Boszorkány utcai nagyelőadója telt meg a mérnöknapi előadásokra október 26-án, csütörtökön. Nem csoda, hiszen olyan kérdésekről volt szó, hogy milyen milliárdos beruházások lesznek az elkövetkező öt évben a térségben, vagy hogy a Magyar Mérnöki Kamara nemrégiben megválasztott új vezetősége milyen újdonságokat kínál a tagjainak.

Felhívás SCIndikátor Országos Tudománykommunikációs versenyre

A Nők a Tudományban Egyesület (NaTE) megalakulása óta stratégiai célként tűzte zászlajára a tudomány népszerűsítését és a fiatal generáció - kiemelten a lányok - érdeklődésének felkeltését olyan hiányszakmák iránt, mint például az informatikai és mérnöki terület.

Projektmenedzser munkakör

Projektmenedzser munkakör

Kollégáink versenyképes juttatásokkal (határozatlan idejű munkaszerződés, külföldi munkavégzés esetén emelt bér, külön célkitűzésben meghatározott béren felüli juttatás, napidíj), a társaság által biztosított (laptop, telefon, feladattól függően személyautó, szállás) feltételekkel végzik munkájukat.

Projektmenedzser

Projektmenedzser

Építőipari kivitelezéssel foglalkozó részvénytársaság Projektmenedzser munkakörbe, építészmérnök/építőmérnök munkatársat keres