Pécsi Tudományegyetem logo PTE Műszaki és Informatikai Kar
Breuer Marcell Doktori Iskola
Pécsi Tudományegyetem
Műszaki és Informatikai Kar

III. PROGRACE programozó verseny

Időpont:

Figyelmükbe ajánljuk a középiskolások és egyetemisták számára megrendezésre kerülő, III. PROGRACE programozó versenyt, amely a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karán kerül megrendezésre.

A versenyt a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem közösen szervezi. A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk.

 

Időpont:          2018. december 1. (09:00 – 18:00)

Helyszín:         PTE MIK (7624 Pécs, Boszorkány u. 2.)

 

A verseny célja, lehetőséget biztosítani tehetséges középiskolás diákok és egyetemi hallgatók számára programozási tudásuk megmérettetésére. A verseny találkozási lehetőséget biztosít az informatikával foglalkozó cégek és leendő munkavállalóik számára, valamint érdekes, játékos feladatok megoldásán keresztül felkeltheti, tovább mélyítheti a pályaválasztás előtt álló középiskolások elkötelezettségét a műszaki területek, azon belül is az informatika iránt. Az egyetem falai között eltöltött egész napos verseny során a középiskolás és egyetemi csapatok tagjai megismerkednek egymással és a versenyt szervező egyetemi oktatókkal, az általánosnál specifikusabb képet kaphatnak az egyetemi életről.

 

Részletek és jelentkezés:      https://prograce.hu

Jelentkezési határidő:            2018.11.20.

 

A versenyzők számára (korlátozott számban) szállást is tudunk biztosítani, kérjük, ez ügyben minél hamarabb vegyék fel velünk a kapcsolatot.

 

Kérjük, tájékoztassák diákjaikat, hallgatóikat a versenyről.


További információk:

Gyurák Gábor

info@prograce.hu


A program az EFOP-3.4.4-16-2017-00004 „A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése a Pécsi Tudományegyetemen” projekt támogatásával valósul meg.